Haliç Üniversitesi ve IP Academy İş Birliği İlk Mezunları Veriyor!
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi ve IP Academy İş Birliği İlk Mezunları Veriyor!

Haliç Üniversitesi ve IP Academy İş Birliği İlk Mezunları Veriyor!

​​Lansmanı Aralık 2022 tarihinde Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsü'nde gerçekleşen Türkiye'nin ilk illüstrasyon odaklı akademisi Illustrators Platform (IP) Academy, ilk mezunlarını veriyor.

27 Ağustos Pazar akşamı saat 19:00’da İstanbul Lale Vakfı Müzesi’nde gerçekleşecek olan ''Gelecek Gençlerin'' sergisinde, 70 genç sanatçının 4 aylık yoğun bir eğitim süreci sonunda başarıyla tamamladıkları çalışmalar sergilenecektir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen, IP Academy mezunlarına verilecek başarı sertifikaları, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Zafer UTLU'nun imzasını taşıyacaktır.​​

27 Ağustos ile 6 Eylül tarihleri arasında ziyaret edebileceğiniz sergi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.